Lacto bac bevat onder andere enzymen, mineralen, probiotica, melkzuren, gisten, sporenelementen, vitaminen en essentiële aminozuren. Het zorgt voor een natuurlijke balans in het water.
Inhoud: 5 Liter
Koi Prevention Lacto Bac bevat onder andere enzymen, mineralen, probiotica, melkzuren, gisten, sporenelementen, vitaminen en essentiële aminozuren.
Wanneer te gebruiken:
Na bijplaatsing van nieuwe vissen in de vijver. Direct nadat u veel heeft ververst. Na een medicijnenkuur. Als een booster voor een sterk immuunsysteem vóór de winter of het voorjaar en ter stimulering van de slijmhuid en weerstand. Als ondersteuning na vinrot, schimmelinfecties, verwondingen en schade veroorzaakt door transport. Bij stress bij de vis om welke reden dan ook. Met bacteriële problemen zoals Aeromonas en Pseudomonas. Bij overmatige algengroei. Zorgt voor een natuurlijke balans in het water.
Hoe gebruiken en dosering:
– Goed schudden voor gebruik.
– 500 ml op 10.000 liter vijverwater. Leng de melkzuurbacteriën met lauw water aan, tussen 24 en 28 graden Celsius. 5 tot 10 minuten wachten en verdeel dit over de vijver.
– Elke 14 dagen na doseren, 250 ml per 10.000 liter vijverwater.
– Schakel na het toevoegen van de melkzuurbacterie de UV of/en Ozon en eventuele eiwitafschuimer tijdelijk (24 uur) uit.
– U kunt de melkzuurbacteriën ook over het voer doen, maar maak niet meer aan dan u in één of twee dagen voert.
© 2024 www.nagasakifishfood.nl - Powered by Shoppagina.nl